Begeleiding

Begeleiding sportvoeding

Feeding your performance begeleidt iedere sporter die meer uit zijn voeding wil halen, zowel top- als amateursporter. Voeding is voor een sporter erg belangrijk; goede voeding kan bijvoorbeeld helpen om beter te presteren, om beter te herstellen na inspanning maar voeding kan ook specifieke doelen helpen te behalen zoals het aankomen in spiermassa of het behouden van het gewicht tijdens rust/vakantieperiodes of bij blessures. Iedere sporter is uniek en heeft eigen doelen, daarom is een sportvoedings- plan op maat en goede begeleiding juist hier erg belangrijk.

Feeding your Performance helpt jou graag met sportvoedingsadvies op maat.
Natuurlijk kan je altijd vrijblijvend contact opnemen om te kijken of wij een match zijn!

Ook verzorgt FyP graag een presentatie of workshop over sportvoeding voor jouw team, club of vereniging. Voor meer informatie en of vragen kunt je altijd vrijblijvend contact opnemen.

Al ons sportvoedingsadvies is op maat gemaakt! Iedere sporter is anders en heeft andere behoeften. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk, zo blijven wij op de hoogte van de wensen en behoeften van onze sporters.

Waarom FYP?

Wat maakt Feeding your Performance uniek en waar kunnen we zoal bij helpen?

Persoonlijke begeleiding, 1 op 1.

Persoonlijke begeleiding door een erkend voedingsspecialist.

Online contact

Altijd snel in contact via WhatsApp / Mail voor al jouw vragen en onduidelijkheden.

Persoonlijk Voedingsplan

Voedingsplan afgestemd op jouw (sport)doelen, wensen en gewoonten.

Gevarieerde en gezonde voeding

De basis van een goed eetpatroon is altijd gezonde en gevarieerde voeding.

Meten en wegen, vetpercentage en spiermassa

Meten en wegen geeft een goed inzicht in waar je staat. Niet alleen je lengte en gewicht, maar vooral bij sporters ook belangrijk de omtrekken en de huidplooien.  FyP maakt hierbij gebruik van de ISAK-methode. (ISAK is de officiële internationale methode voor het meten en wegen van het lichaam)

Voeding (top)sporters

Beter herstellen, meer spiermassa of een lager vetpercentage? FyP is gespecialiseerd in voeding voor (top)sporters! 

Ervaring topsporters

FyP heeft jarenlange kennis en ervaring  van de (top)sportwereld!

Gespecialiseerd voedingsplan

Wedstrijddagen, toernooien of juist vakanties. Iedere periode vraagt om een aangepast plan. FyP begrijpt dat en helpt je.

Hulp bij blessures

Ook bij blessures kan je voeding een rol spelen in een sneller herstel of minder groot verlies van spiermassa. FyP weet wat te doen en denkt altijd mee.

Advies voedingssupplementen

Soms is alleen voeding niet voldoende. Wanneer nodig geeft FyP advies over het gebruik van voedingssupplementen zoals bijvoorbeeld eiwit- of herstelshakes, sportdranken en gels. Maar denk ook aan vitamines, creatine of caffeïne. 

Op maat!

Al het voedingsadvies van FyP is op maat gemaakt. Niemand is hetzelfde. Samen kijken we naar wat het beste bij jou past.