Begeleiding voor (top-) sporters

Begeleiding sportvoeding

Feeding your performance begeleidt sporters die meer uit hun voeding willen halen, zowel top- als amateursporters. De juiste voeding is voor een sporter erg belangrijk; het kan bijvoorbeeld helpen om beter te presteren of om beter te herstellen na inspanning. Maar voeding kan ook specifieke doelen helpen te behalen zoals het aankomen in spiermassa of het behouden van het gewicht tijdens rust/vakantieperiodes of bij blessures. Iedere sporter is uniek en heeft eigen doelen, daarom is een sportvoedings- plan op maat en goede coaching erg belangrijk.

Feeding your Performance helpt jou graag met individueel sportvoedingsadvies & coaching.
Ben je enthousiast geworden? Neem dan vrijblijvend contact op om te kijken of wij een match zijn!

Al het sportvoedingsadvies van FyP is op maat gemaakt! Iedere sporter is anders en heeft andere behoeften. Daarnaast vindt FyP persoonlijk contact erg belangrijk, zo blijven wij op de hoogte van de wensen en behoeften van onze sporters en kan waar nodig het plan of de coaching aangepast worden.

Waarom FYP?

Wat maakt Feeding your Performance uniek?

Persoonlijke begeleiding, 1 op 1.

Persoonlijke begeleiding door een erkend voedingsspecialist. Dit kan door middel van fysieke consulten maar ook online. 

Online contact

Altijd snel in contact via WhatsApp / Mail voor al jouw vragen en onduidelijkheden. Op werkdagen krijg je altijd binnen 24uur antwoord.

Persoonlijk Voedingsplan

Voedingsplan afgestemd op jouw (sport)doelen, wensen en gewoonten.

Gevarieerde en gezonde voeding

De basis van een goed eetpatroon is altijd gezonde en gevarieerde voeding, dit geldt ook voor sporters! 

Meten en wegen, vetpercentage en spiermassa

Meten en wegen geeft een goed inzicht in waar je staat. Niet alleen je lengte en gewicht, maar vooral bij sporters ook belangrijk de omtrekken en de huidplooien.  FyP maakt hierbij gebruik van de ISAK-methode. (ISAK is de officiële internationale methode voor het meten en wegen van het lichaam)

Voeding (top)sporters

Beter herstellen, meer spiermassa of een lager vetpercentage? FyP is gespecialiseerd in voeding voor (top)sporters! 

Ervaring topsporters

FyP heeft jarenlange kennis en ervaring  van de (top)sportwereld!

Gespecialiseerd voedingsplan

Wedstrijddagen, toernooien of juist vakanties. Iedere periode vraagt om een aangepast plan. FyP begrijpt dat en helpt je.

Hulp bij blessures

Ook bij blessures kan je voeding een rol spelen in een sneller herstel of minder groot verlies van spiermassa. FyP weet wat te doen en kijkt samen met jou wat het beste past in jouw situatie.

Advies voedingssupplementen

Soms is alleen voeding niet voldoende. Wanneer nodig geeft FyP advies over het gebruik van voedingssupplementen zoals bijvoorbeeld eiwit- of herstelshakes, sportdranken en gels. Maar denk ook aan vitamines, creatine of caffeïne. 

Op maat!

Al het voedingsadvies van FyP is op maat gemaakt. Niemand is hetzelfde. Samen kijken we naar wat het beste bij jou past.