Begeleiding

Begeleiding sportvoeding

Feeding your performance is gespecialiseerd in het begeleiden van marathonlopers. Ga jij een (halve) marathon lopen en wil je er zeker van zijn dat je de juiste  en voldoende brandstof binnenkrijgt voor je trainingen en uiteindelijk vol vertrouwen en energie je wedstrijd uitlopen? Dan is Feeding you Performance de perfecte coach voor jou!  

Feeding your Performance helpt jou graag met individueel marathon voedingsadvies op maat.
Natuurlijk kun je altijd vrijblijvend contact opnemen voor antwoord op je vragen, om te kijken of wij een match zijn of om je direct aan te melden!

  Al het marathonadvies van FyP is op maat gemaakt! Iedere hardloper is anders en heeft andere doelen en behoeften. Daarnaast vindt FyP persoonlijk contact erg belangrijk, zo blijven wij op de hoogte van de wensen en behoeften van onze sporters en kan waar nodig het plan of de coaching aangepast worden. We starten in de maanden voorafgaande aan je marathon (liefst  minimaal 2 maanden van te voren) zodat we ook kunnen zorgen dat jij tijdens en na je trainingen de juiste voeding binnenkrijgt. Je hebt zo ook de tijd om wat producten uit te proberen tijdens trainingen en te kijken hoe je daarop reageert. Zo zorgen wij ervoor dat jij optimaal voorbereid aan de start van jouw (halve-) marathon staat!   

Waarom marathonbegeleiding van  Feeding your Performance?

Wat maakt de coaching van Feeding your Performance uniek?

Persoonlijke begeleiding, 1 op 1.

Persoonlijke begeleiding door een erkend voedingsspecialist. Online of fysiek op locatie. 

Online contact

Altijd snel in contact via WhatsApp / Mail voor al jouw vragen en onduidelijkheden.

Persoonlijk Voedingsplan

Voedingsplan afgestemd op jouw (halve-) marathon, doelen, wensen en gewoonten.

Gevarieerde en gezonde voeding

De basis van een goed eetpatroon is altijd gezonde en gevarieerde voeding. Ook als je traint voor een marathon! 

Ervaring marathonlopers

FyP heeft jarenlange kennis en ervaring  op het gebied van marathons en het begleiden van marathonlopers.

Gespecialiseerd voedingsplan

Lange duurtrainingen, intervallen maar ook vakanties of blessures. FyP begrijpt dat ieder persoon anders is, en ook ieder trainingsschema. Samen maken we het juiste voedingsplan en passen we aan waar en wanneer nodig! 

Advies voedingssupplementen

Soms is alleen de juiste voeding niet voldoende. Zoals bijvoorbeeld wanneer je gaat trainen voor een marathon. Je vraagt zoveel van je lichaam dat je tijdens en na zware trainingen en de wedstrijd zelf je lichaam zal moeten gaan aanvullen met de juiste voedingsmiddelen. FyP geeft advies over de mogelijkheden, hoeveelheden en timing. Niet alleen over koolhydraten, eiwitten en vetten maar ook over eventuele andere supplementen zoals cafeïne, vitamines en mineralen en hersteldranken.  

Op maat!

Al het voedingsadvies van FyP is op maat gemaakt. Niemand is hetzelfde. Samen stemmen we af wat aansluit bij jouw trainingen en leefstijl.