Samenwerkingen & Reviews

Welke sporters werken samen met FYP?

Hieronder worden een aantal sporters vermeld die samenwerken met Feeding your Performance. Heb jij als (top)sporter ook interesse in een samenwerking met Feeding your Performance? Neem dan vrijblijvend contact op.

Shanique Dessing, ADO vrouwen

Priscilla Mesker, ADO vrouwen

Anouk Boshuizen, ADO vrouwen

Reviews

“Ik ben de afgelopen weken door Joan goed op weg geholpen wat betreft mijn voeding. We hebben aan het begin een intake gesprek gehad, zodat Joan erachter kon komen wat toen mijn voedingspatroon was en hoe we dit zouden kunnen veranderen. Hieruit volgde een voedingsschema wat ik in deze periode ben gaan volgen. Het beviel eigenlijk vanaf het begin heel goed. Ik kreeg meer energie, werd sterker en zat lekkerder in mijn vel. Mijn doel was om meer spiermassa aan te maken, zodat ik sterker zou worden. Dit heeft Joan bijgehouden door mij om de 3 weken te meten en te wegen. Ik ben in deze periode 1,5kg aangekomen wat vooral spiermassa was. Dit was ook mijn doel en ik ben dus ook erg blij met de begeleiding van Joan. Ook vind ik het erg fijn dat Joan erg betrokken is, er veel persoonlijk contact is en dat ze flexibel is. Als iets niet werkt voor je vonden we daar samen gewoon een andere oplossing voor. Kortom een zeer geslaagde samenwerking en zeker een aanrader!”

Shanique Dessing

Speelster ADO Vrouwen

”Ik ben twee maanden geleden begonnen bij Joan, gelijk bij het intake gesprek kwam Joan erachter dat ik veel te weinig at en werd mij duidelijk dat ik mezelf erg tekort deed. Joan heeft hierna voor mij een persoonlijk plan opgesteld wat eigenlijk direct resultaat gaf! Joan is onwijs betrokken en we hebben veel contact. Ze heeft mij weer op weg geholpen en dat resulteert in meer energie, minder vaak moe en goed presteren op het allerhoogste niveau. Joan is mijn stok achter de deur in positieve zin en ik kijk er naar uit om onze samenwerking verder uit te bouwen!”

Annouk Boshuizen

Speelster ADO Vrouwen

“De afgelopen maanden ben ik door Joan geholpen. Bij mij was het even flink zoeken naar het juiste voedingspatroon. Helaas heb ik daarom nog niet het gewenste resultaat bereikt. Uiteindelijk heeft ze het juiste patroon gevonden en gaan we daarmee verder. Ik ben heel blij met de begeleiding van Joan. Ze neemt de tijd voor je en helpt waar nodig is.”

Priscilla Mesker

Speelster ADO Vrouwen