Samenwerkingen & Reviews

Samenwerken met FYP?

Feeding your Performance is altijd op zoek naar mooie samenwerkingen, want samen kun je meer dan alleen, zeker in de sport. Heb jij als (top)sporter of bedrijf ook interesse in een samenwerking met Feeding your Performance? Neem dan vrijblijvend contact op.

Shanique Dessing, PSV vrouwen

Priscilla Mesker, ADO vrouwen

Anouk Boshuizen, Feyenoord vrouwen

Reviews

”Ik heb ruim een jaar samengewerkt met Joan, waarin ze mij veel heeft bijgebracht over mijn voeding. We hebben samen een plan gemaakt over hoe ik mijn voedingspatroon zou moeten invullen. Dit ging heel flexibel en als er iets niet lukte of werkte, keken we gewoon naar een andere oplossing. Gedurende het jaar ben ik elke maand gewogen en gemeten, waardoor we precies konden bijhouden of ik bijvoorbeeld aangekomen was in spiermassa of in vet. Mijn doel was om aan te komen qua gewicht en dan vooral in spiermassa. Dit is ontzettend goed gelukt dankzij de begeleiding van Joan. Ik ben een kleine 5 kilo aangekomen en mijn vetpercentage is gelijk gebleven. Precies het doel waar ik naar streefde! Ook merkte ik heel erg dat het mijn sportprestaties ten goede kwam. Ik ben dan ook ontzettend tevreden en blij met de begeleiding van Joan. Al met al een zeer geslaagde samenwerking!”

Shanique Dessing

Speelster PSV Vrouwen

”Ik ben twee maanden geleden begonnen bij Joan, gelijk bij het intake gesprek kwam Joan erachter dat ik veel te weinig at en werd mij duidelijk dat ik mezelf erg tekort deed. Joan heeft hierna voor mij een persoonlijk plan opgesteld wat eigenlijk direct resultaat gaf! Joan is onwijs betrokken en we hebben veel contact. Ze heeft mij weer op weg geholpen en dat resulteert in meer energie, minder vaak moe en goed presteren op het allerhoogste niveau. Joan is mijn stok achter de deur in positieve zin en ik kijk er naar uit om onze samenwerking verder uit te bouwen!”

Annouk Boshuizen

Speelster Feyenoord Vrouwen

“Ik kwam bij Joan met de vraag of ze mij meer kon leren over voeding. Na een intake kwamen we er achter dat er wel wat te verbeteren viel. Joan heeft mij erg geholpen meer te leren over voeding en wat je nou allemaal in je lichaam stopt. Zo hebben we samen een plan gemaakt over wat ik moest veranderen om gezonder te eten. Erg persoonlijk, leerzaam en een leuke samenwerking. Zeker een aanrader!”

Ebbe Wenting

Speler de Graafschap

“De afgelopen maanden ben ik door Joan geholpen. Bij mij was het even flink zoeken naar het juiste voedingspatroon. Helaas heb ik daarom nog niet het gewenste resultaat bereikt. Uiteindelijk heeft ze het juiste patroon gevonden en gaan we daarmee verder. Ik ben heel blij met de begeleiding van Joan. Ze neemt de tijd voor je en helpt waar nodig is.”

Priscilla Mesker

Ex-speelster ADO Vrouwen