Tarieven

Tarieven begeleiding FYP

Feeding your performance werkt met pakketten, omdat een goed voedingsadvies nooit in een consult optimaal kan zijn, zeker niet bij sporters. Gedurende het seizoen/jaar kunnen er vele dingen gebeuren die voor aanpassing in het voedingsplan kunnen zorgen, denk aan blessures, het maken van andere doelen, andere trainingsschema´s, meer- of minder wedstrijden/toernooien etc. Ook wil ik graag op de hoogte blijven van hoe het met de sporters die ik coach gaat, om zo op tijd aanpassingen te kunnen maken waar nodig. Alle begeleiding van Feeding your Performance is op maat gemaakt.

Omdat het voor (top) sporters soms moeilijk kan zijn om naast alle trainingen en wedstrijden ook nog te moeten reizen ben ik ook bereid om naar een locatie bij jou in de buurt te komen. Dit kan ook in de avonduren of in het weekend. Tevens biedt ik ook online-begeleiding aan, in delen of volledig. Samen kijken we naar wat jouw wensen en behoeften zijn en welk pakket en coaching daar het beste bij past.

Naast persoonlijk advies verzorgd Feeding your performance ook workshops en presentaties aan (top)-sportteams of clubs/verenigingen.  Voor meer informatie of een prijsopgave kun je altijd vrijblijvend contact opnemen.